Hoppa till innehåll
Hedvig bilförsäkring

Hedvig Bilförsäkring

Hedvig är ett relativt nytt försäkringsbolag som utmanar de större och mer traditionella försäkringsbolagen. Nyligen har de lanserat Hedvig bilförsäkring som är en modern och riktigt bra försäkring för bilen.

Ansök nu

Teckna bilförsäkring hos Hedvig

Hedvig erbjuder precis som alla andra bilförsäkringar dig att välja mellan trafikförsäkring, halvförsäkring eller en helförsäkring. Det som är unikt är att den är utan bindningstid, du får väggassistans dygnet runt och personlig service i Hedvig appen. Läs mer om de olika försäkringarna nedan:

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen från Hedvig består av två olika skydd, ett som täcker personskador och ett som täcker skador på annans egendom. Personerna som täcks är föraren, passagerarna och övriga utestående som drabbas av olyckas som till exempel fotgängare. Egendomen som täcks av skyddet är den andra personen bil men även annan egendom som skadas under olyckan som till exempel staket eller liknande.

Halvförsäkring

Förutom det som ingår i trafikförsäkringen så täcker även halvförsäkringen brand, stöld, bärgning, glasskador, maskinskydd, rättsskydd och kristerapi vid behov. Helt enkelt en ganska normal halvförsäkring som först utmärker sig när det kommer till priset.

Helförsäkring

I helförsäkringen ingår skydden som det gör i de andra försäkringarna men även vagnskador, vilket innebär skador på din bil. Självrisken är 5000 kr, förutom vid viltolyckor då självrisken är helt borttagen.

 

Få hjälp med bytet

Om du har en befintlig bilförsäkring sedan tidigare så hjälper Hedvig dig gärna att byta. De kan börja med att jämföra ditt nuvarande pris med priset du hade fått hos Hedvig och sedan säga upp den gamla försäkringen om du blir nöjd och vill byta. Däremot kan det ta lite tid från att Hedvig säger upp din bilförsäkring tills att den nya börjar gälla om du har bindningstid.

 

Nöjda kunder

Kunderna till försäkringsbolaget Hedvig är överens om att det är ett riktigt bra försäkringsbolag. De har nämligen 4,5/5 i betyg hos Trustpilot baserat på 2400 omdömen, dock inkluderar detta alla kunder och inte endast de som har sin bilförsäkring hos Hedvig.

Hela 87 % av omdömena har gett 5/5 i betyg och många lyfter fram servicen som ett stort plus. Du får snabbt hjälp enkelt i chatten och är det några problem så tar Hedvig hand om de. Vi på Billigastbilförsäkring.se kan inget annat än att hålla med kunderna om att. Hedvig har en riktigt bra och billig bilförsäkring.

Värva kunder och få rabatt

Det finns också ett system för dig med en Hedvig försäkring att spara pengar genom att rekommendera Hedvig till andra. Du får en unik kod som ger både dig och den andra personen 10 kr rabatt per månad för evigt när de skaffar en försäkring hos Hedvig med din kod.

 

Vanliga frågor

Är Hedvig en bra bilförsäkring?

Hedvigs bilförsäkring kan anses vara bra på många sätt då den presterar högst i flera tester. De har ett lågt pris med en trafikförsäkring för 182 kr, halvförsäkring för 232 kr och en helförsäkring för 392 kr i vårt prisexempel.

Vilka är fördelarna?

En stor fördel om du är ung vuxen eller har barn som ska köra bilen är att självrisken inte är högre för personer under 25 år.

Skärmdump från hemsidan:

Hedvig bilförsäkring ansökan skärmdump

Fördelar:

  • Modern och ny
  • Ingen bindningstid
  • Billig
Prisexempel trafikförsäkring: 182 kr
Prisexempel halvförsäkring: 232 kr
Prisexempel trafikförsäkring: 392 kr
Maskinskada: 10 år (eller 8000 mil)
Drulle: Ingår ej