Hoppa till innehåll
Billigastbilförsäkring.se » Om oss

Om oss

Här kan du läsa mer om oss bakom hemsidan billigastbilförsäkring.se och vilka vi är.


Teamet

Grundare och innehållsansvarig för hemsidan är Joel Ljungberg som tidigare har jobbat längre på försäkringsbolag och har ett intresse för att ta fram de billigaste alternativen. Han skriver allt innehåll och granskar information samt våra prisexempel dagligen.

Joel Ljungberg bild

Joel Ljungberg

Grundare & innehållsansvarig

Joel Ljungberg heter jag och grundade hemsidan under 2022 med visionen att göra det enklare att jämföra bilförsäkringar. Nu har jag hjälpt tusentals människor att göra rätt val och brinner för att dagligen göra hemsidan bättre.


Vår vision

Så varför skapade Joel hemsidan? Jo, han har som sagt jobbat länge på olika försäkringsbolag och sett hur kunder får en alltför dyr bilförsäkring i onödan. Utifrån detta skapades iden om en hemsida där konsumenter enkelt och smidigt kan jämföra bilförsäkringar och hitta de billigaste alternativen. Syftet är alltså att hjälpa konsumenter att hitta en riktigt bra bilförsäkring som täcker deras behov och inte är onödigt dyr.


Företaget bakom hemsidan

Hemsidan ägs av Leadwhale AB (559450-2675), ett företag som driver flera hemsidor inom ekonomi. Vi har vårt säte på Kungsportsavenyn 21 i Göteborg (411 36). För att komma i kontakt med oss ber vi dig att skicka ett mejl till info@billigastbilförsäkringen.se.