Hoppa till innehåll
Gofido logotyp

Gofido bilförsäkring

Gofido är en modern bilförsäkring som riktar in sig på alla bilförare, såväl nya som vana.

Ansök nu

Är Gofido en bra bilförsäkring?

Huruvida Gofido är en bra bilförsäkring som du bör skaffa eller inte är målet som vi ska ta reda på i denna recensionen. De erbjuder till att börja med bilförsäkringar i alla tre nivåer, trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Samtliga bilförsäkringar är utan bindningstid och har en låg premie jämfört med konkurrenter.

Trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring

De tre vanliga typerna av omfattning för bilförsäkringar är trafik, halv och helförsäkring. Oavsett vilken du är i behov av så har Gofido den, men de flesta försäkringsbolagen brukar erbjuder alla slags bilförsäkringar.

Trafikförsäkringen är till för dig med en mycket gammal bil utan något större värde. Du är då inte skyddad för skador på din egna bil, men det är inte heller oftast värt att betala en hög premie för att reparera dessa skador, utan istället billigare att köpa en ny bil. Halvförsäkringen passar dig med en bil som är under 3 år gammal då du ihop med halvförsäkringen samt vagnskadegarantin från tillverkaren har ett komplett skydd. När vagnskadegarantin går ut efter 3 år så bör de flesta dock uppgradera till en helförsäkring.

 

Nöjda kunder

Som ett nystartat företag är det viktigt med kundnöjdhet för att bevisa att man är en värdig aktör för marknaden. Det är något som Gofido har lyckats med genom ett snittbetyg på 4,2/5 hos Trustpilot på sina omdömen. Vi på Billigastbilförsäkring.se håller med kunderna om att fördelarna är smidigheten, servicen, det låga priset och transparensen. Däremot är det ett digitalt företag som sköter allt online, vilket gör att det inte passar alla.

 

Skärmdump från hemsidan:

Gofido skärmdump hemsidan

Fördelar:

  • Ingen bindningstid
  • Lågt pris
  • Anpassningsbart
Prisexempel trafikförsäkring: 198 kr
Prisexempel halvförsäkring: 313 kr
Prisexempel trafikförsäkring: 567 kr
Maskinskada: Upp till 8 år eller 10.000 mil
Drulle: Tillval