Hoppa till innehåll
Evil bilförsäkring

Evoli Bilförsäkring

Evoli är ett nytt försäkringsbolag som har fokus på att ha den billigaste bilförsäkringen, men de erbjuder även hemförsäkringar. På senaste har de blivit mycket omtalade då de framstår som billigast i många prisexempel och skiljer sig mycket från de större försäkringsbolagen.

Ansök nu

Teckna en bilförsäkring hos Evoli

Ett tecken på att Evoli är en populär uppstickare bland försäkringsbolagen är att de räknar runt 8500 prisexempel på bilförsäkringar varje dag. Du behöver dock vara minst 30 år för att få en bilförsäkring hos Evoli, vilket gör det till en begränsad bilförsäkring. Något annat som gör Evolis bilförsäkring unik är att du kan säga upp den direkt på dagen och byta om du vill, genom att bara kontakta supproten. Precis som hos andra försäkringsbolag kan du själv välja mellan en trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkring

Evolis trafikförsäkring är en vanlig trafikförsäkring som täcker skador på andra bilar eller egendom som du orsakar men också skador på dig och andra passagerare.

Halvförsäkring

Även i halvförsäkringen så finns det endast standard skydd och det som ingår är skydd för brand, stöld, glasskador, maskinskada, rättstvister och du har assistansskydd.

Helförsäkring

Evolis helförsäkring ger till skillnaden från halvförsäkringen även ersättning för vagnskador och andra yttre skador på bilen.

 

Är Evoli en bra bilförsäkring?

För många så är Evoli den perfekta bilförsäkringen då det är en försäkring anpassad till genomsnittsmänniskan. Detta då den har det nödvändigaste och sedan inte slänger in massa annat utan istället håller priset så lågt som möjligt. Dock finns det vissa som vill vara skyddade mot exakt allt och här är Evoli egentligen också ett val. Då du kan lägga till tilläggsförsäkringar enkelt i appen för att få de extra skydd som du vill ha.

Tilläggsförsäkringar hos Evoli

Som sagt kan du enkelt lägga till och ta bort tilläggsförsäkringar i appen. De tilläggsförsäkringar som finns är skydd för:

  • Djurkollision
  • Bärgning Plus (utan självrisk och täcker assistans vid bränslebrist, förlust av nycklar, punktering och mera)
  • Hyrbil (ersättning för hyrbil i upp till 45 dagar vid skada som försäkringen täcker)
  • Ung förare (Tar bort ökad självrisk för förare under 24 år på 10 % av prisbasbelopp)

 

Premium ger dig en lägre självrisk

Ett extra tillval som är unikt för Evoli är att du kan välja till Premium på din bilförsäkring. Det som händer då är att du får en lägre självrisk men en högre premie. Du får ofta mycket mindre självrisk men samtidigt måste du betala mer varje månad för försäkringen. Generellt sett anser vi den endast vara lönsam om du inte har råd med en självrisk ifall försäkringen aktiveras eller om du har en tendens att ofta använda bilförsäkringen.

 

Kundomdömen

Det är tydligt att Evoli sätter kunden i fokus och ger dem det som efterfrågas – ett billigt alternativ. Men också att servicen är i toppklass. Det ser vi på kundomdömena på Trustpilot där Evoli får betyget 4/5 baserat på runt 70 omdömen. De svarar även på alla omdömen och ser till att lösa problemet om något blivit fel. Ännu ett tecken på att kunden sätts i fokus.

Vanliga frågor

Har Evoli en bra bilförsäkring?

Ja, generellt sett har Evoli en mycket bra bilförsäkring, men den är nischad för en viss typ av bilförare. De har en låg premie men hög självrisk och passar därför enbart till dig som är en skicklig bilförare.

Har Evoli någon bindningstid?

Nej, det finns ingen bindningstid för Evolis bilförsäkringar.

Skärmdump från hemsidan:

Evoli bilförsäkring ansökan skärmdump

Fördelar:

  • Billigast
  • Ingen bindningstid
  • Bra service
Prisexempel trafikförsäkring: -
Prisexempel halvförsäkring: 189 kr
Prisexempel trafikförsäkring: 377 kr
Maskinskada: 10 år (eller 8000 mil)
Drulle: Ingår ej